Jooli
FIN / ENG

Vahvuuksiamme

Päivin vahvuuksia ovat viestinnän ja markkinoinnin johtaminen sekä strategiatyö. Yhteensä parikymmentä vuotta viestintäalalla yrittäjänä, uutistoimittajana, markkinointipäällikkönä, tutkijana ja kv-tiedottajana ovat tuoneet Päiville tilannetajua, laajan kansainvälisen ystävä-, yritys- ja yhteistyöverkoston, kärsivällisyyttä ja lempeyttä sekä kykyä hallita monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia. Rannikolta kotoisin oleva Päivi tykkää kunnon tuulista ja tuulettaa päätään mahdollisimman usein vesillä perhepurjehduksen parissa. Mottona on, että huonoja tuulia ei olekaan.

 

Susanna on monipuolinen ja ketterä viestinnän osaaja, jolle sisältö on sydämen asia. Susanna pääsee nopeasti kiinni asian ytimeen ja kiteyttää sen napakaksi viestiksi periaatteella ”yksinkertainen on kaunista”.  Parasta on, kun saa asiakkaankin innostumaan viestinnästä ja näkemään sen mahdollisuudet. Susanna seuraa aktiivisesti alan ilmiöitä ja janoaa uuden oppimista. Joolissa hän onkin saanut epävirallisen tittelin ”kehitysjohtaja”. Vapaa-ajalla Susanna viihtyy kotona maalla sekä omissa ja lasten liikuntaharrastuksissa. Säännöllisin väliajoin iskee myös armoton matkakuume, jota ei voi vastustaa.

 

Mervi on luova ja asiakokonaisuuksiin huolella paneutuva viestijä, joka suunnittelee ja tuottaa sisältöjä eri markkinointikanaviin. Asioiden katsominen ”laatikon ulkopuolelta” on Mervin vahvuus, josta on erityistä hyötyä oivaltavan markkinointiviestinnän suunnittelussa. Asiakkaat sanovat, että Mervi on jämäkkä projektipäällikkö, joka pitää langat lempeän napakasti hyppysissään. Yli kymmenvuotisen uransa aikana hän on työskennellyt toimittajana, tiedottajana ja viestintäsuunnittelijana. Voimansa Mervi ammentaa luonnosta: mieli lepää metsäretkellä perheen kanssa ja kopsutellessa omaa puutarhaa.

 

Iina on sukkela sisällöntuottaja, joka liikkuu sulavasti myös somessa. Koulutustausta häneltä löytyy Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemialta, jossa monipuolisiin yrittäjyysopintoihin kuului muun muassa markkinointisisältöjen suunnittelua ja toteuttamista. Iinan luontaisiin vahvuuksiin kuuluvat vankat tiimityöskentelytaidot, avoin ja ratkaisukeskeinen asenne, sekä jatkuva halu kehittyä. Työpäivän jälkeen Iinan vahvuudet pääsevät testiin jenkkifutiskentällä. 

 

Maria on ihmisläheinen markkinoinnin osaaja, joka innostuu laadukkaasta ja oivaltavasta viestinnästä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori, jolla on kokemusta menestyksekkäästi hoidetuista yritysyhteistyöprojekteista ja T&K-työstä markkinoinnin alalta, erityisesti biotaloudesta. Mariassa yhdistyy analyyttinen ratkaisujen etsijä, näkemyksellinen suunnittelija ja luova sisällöntuottaja. Skarppi tehopakkaus rentoutuu elokuvia katsellen, vanhan kotitalon remontteja suunnitellen ja luonnossa lenkkeillen.